Dat moeten de ontwerpers gedacht hebben toen ze de BMW R nineT Pure onder handen namen voor vernieuwing. Hierbij is de klassieke Heritage-look benadrukt met compacte tank en slanke achterkant waardoor de R nineT Pure doet denken aan de begindagen van BMW Motorrad.

Gelaagde media motorrad vet2

VELE MOGELIJKHEDEN.

Het zuivere design en de vele mogelijkheden nodigen u uit om de BMW R nineT Pure compleet naar wens samen te stellen. Het persoonlijke karakter van de R nineT Pure is dan ook niet te ontkennen.

RNINETPURE

KLEURRIJKER DAN OOIT.

Zo kunt u kiezen uit maar liefst vijf kleurvarianten die de basis vormen voor uw creativiteit. Kiest u voor Teal blue metallic mat, Mineral grey metallic, Option 719 Aluminium, Option 719 Black storm metallic/Racing red uni of Option 719 Cosmic blue metallic/Light white uni?


 

UITRUSTING VAN DE R NINE T PURE.

De essentie van de R nineT Pure wordt benadrukt met een standaard uitrusting bestaande uit onder andere BMW Motorrad ABS, een volledige LED-lampuitrusting, verstelbare rem- en koppelingshendels, USB aansluiting en Rijmodi Rain & Road. Ook beschikt de BMW R nineT Pure over een klassieke snelheidsmeter en een dubbel uitlaatsysteem.