De metropool beweegt. Achter elke hoek wacht iets nieuws. Met de C 400 GT zijn je mogelijkheden onbegrensd: opstappen, wegrijden, genieten, gewoon doorrijden – ook buiten de grenzen van de stad. Daarbij zweef je dankzij de nieuwe Ride by Wire en de optionele BMW Motorrad Connectivity met Navigator comfortabel naar je bestemming. Je verruimt je blik, je ontdekt je wereld in een nieuwe dimensie #PluggedToLife.

Boot gelaagde media

VORM, FUNCTIE, VRIJHEID.

De V-vormige plaatdelen beschermen betrouwbaar tegen weer en wind – en geven de C 400 GT tegelijkertijd zijn elegante vorm. Niet over het hoofd te zien: de opvallende geheel LED-koplamp met het markante, optioneel verkrijgbare LED-dagrijlicht zorgt in het donker voor een goed zicht en overdag voor optimale zichtbaarheid. De ergonomische buddyseat rondt het doordachte design af: je zit comfortabel en superieur.

C400GT

COMFORTABEL EN SOEVEREIN.

Wendbaar door smalle steegjes. Dynamisch door het verkeer. De C 400 GT rijdt trillingsvrij en superieur op alle wegen. De geoptimaliseerde ASC brengt de kracht precies over, je rijdt stabiel en veilig. Je kunt ook comfortabel wegrijden: met standaard Keyless Ride blijft de sleutel in je zak. En als je afstapt, biedt de flexcase, die bij stilstand kan worden uitgeklapt, comfortabele opbergruimte voor helm, handschoenen en meer.

DI20_000015308
DI20_000015309
DI20_000015306
DI20_000015305

NAADLOOS VERBONDEN.

Altijd onderweg, steeds verbonden: met de optie BMW Motorrad Connectivity zijn je scooter, je smartphone en jijzelf met elkaar verbonden. Je kiest je volgende bestemmingen, de C 400 GT navigeert je via de Turn-by-Turn-pijlweergave op het TFT-display via de snelste route. De USB-oplaadbus in het opbergvak zorgt voor voldoende power terwijl de stad onder de klanken van je favoriete playlist aan je voorbijtrekt. Via de Multi-Controller op het stuur bedien je intuïtief de functies: je gaat naar een andere song, je zoekt naar contacten of je belt met je vrienden.

EFFICIËNTIE DIE LEUK IS.

De eencilindermotor van de C 400 GT wordt nu geleverd met elektronische gashendel: Ride by Wire. Dat merk je aan een meer harmonische reactie op het gasgeven en een zijdezacht reactiegedrag, ook bij lage snelheden. Dankzij de effectieve verbranding werkt de motor zuinig, voldoet hij aan de nieuwe Euro 5-normen en reageert hij toch direct op het gasgeven.