DE TIJD VOORUIT EN NIETTEMIN TIJDLOOS.

Je beweegt je volledig elektrisch door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de elektrische BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past deze motorscooter met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

Het design van de BMW CE 04 is gebaseerd op het vlakke energie-opslagsysteem in de bodemplaat en de compacte aandrijflijn. De ontwerpvrijheid en oplossingen leiden hier tot een nieuwe esthetiek. Zoals bijvoorbeeld de naar de zijkant openklappende laadruimte of de zwevende buddyseat. Een ander voordeel van deze elektrische motorscooter is het lage zwaartepunt: voor speels rijgedrag, verrassende dynamiek en tijdloos rijplezier. Zo gaat een innovatie ook in het design naadloos in het andere. Royale, rustige en minimalistische vlakken kenmerken het totale design. De voorkant wordt daarbij vol spanning doorbroken, terwijl de achterkant voor de motorfiets typisch onderdelen van de techniek onthult.

Boot gelaagde media

DESIGN VERBINDT.

De beide kleurconcepten zijn precies op de moderne en karakteristieke vormgeving van de BMW CE 04 afgestemd. Ze benadrukken het richtinggevende design en brengen opvallende highlights.

ce04-gelaagd

STIJLVARIANT AVANTGARDE.

Expressief en zelfbewust: de BMW CE 04 Stijlvariant Avantgarde in Imperial blue metallic.

LIGHT WHITE.

Dynamisch en open weerspiegelt het lichte wit de pulserende metropool als moderne speelruimte voor interpretatie.

DI23_000128863
DE CE 04 IN DE SPOTLIGHT.
HIJ KRIJGT ENERGIE DAAR WAAR JIJ BENT.

Dat noemen wij comfortabel: wanneer je de dag vol energie begint, wacht je BMW CE 04 al op je met een opgeladen aandrijfaccu. Hij wordt gemakkelijk opgeladen in het 220 V stopcontact thuis of aan de BMW Wallbox. En met de optionele snellader haal je nog meer uit elke lading – namelijk meer tijd:  Je BMW CE 04 laadt aan de BMW Wallbox of onderweg bij maximale laadstroom in iets minder dan 65 minuten van 0% naar 80%.

MOBIEL EN OPTIMAAL VERBONDEN.

Niets over het hoofd zien, niets missen, van alles genieten. Naadloos creëert de deze elektrische motorfiets nieuwe verbindingen dankzij BMW Motorrad Connectivity en de BMW Motorrad Connected app. Het 10,25" TFT-display met splitscreen-mogelijkheid wordt de interface tussen de digitale en analoge wereld. Of het nu gaat om prestatiegegevens, actieradius, oplaadtijd of de favoriete afspeellijst, de volgende bestemming of een telefoontje: Mobiliteit en communicatie smelten samen. Gewoon je leven van alledag. Je smartphone blijft daarbij gewoon in het waterdichte en geventileerde opbergvak en wordt dankzij de USB-C-aansluiting ook gelijk opgeladen.

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.