VOOR U GEOPTIMALISEERD.

De ergonomische driehoek van de F 900 GS is geoptimaliseerd voor offroadgebruik: hoger stuur, lagere voetsteunen. Ook de voetrem is hoger en dus beter bereikbaar, o.a. door de lagere steunen. Het opklapbare schakelpedaal-element biedt ook optimale toegankelijkheid. De instelbare schakelpedalen zorgen voor een perfecte positie, of u nu met weg- of terreinlaarzen rijdt, staand of zittend. Zo wordt het wel heel comfortabel om uw eigen comfortzone te verlaten.

OPTIMAAL UITGERUST.

Het frame van de F 900 GS is niet alleen visueel en technisch verbeterd, maar ook wat betreft comfort en veiligheid. De handbescherming zorgt voor meer veiligheid. Deze is standaard gemaakt van kunststof en biedt extra bescherming tegen weer en wind. De Enduro-handbescherming met metalen beugels bieden ook extra bescherming, vooral voorrijders van de F 900 GS Trophy die gek zijn op actie. Met de optioneel verkrijgbare voorbereiding voor navigatietoestellen kunnen een BMW-navigatietoestel of andere toestellen zoals een actioncamera veilig op de motor worden bevestigd.

Gelaagde media motorrad vet2

MINDER GEWICHT, MEER SOEVEREINITEIT.

De F 900 GS is verbazingwekkend licht. Dat de motor slechts 219 kg* weegt, zul je vooral merken wanneer je de weg verlaat en door het zand graaft, door grind ploegt of bergen beklimt. Het lage gewicht is te danken aan nieuwe onderdelen zoals de kunststof tank, de accu, de achterkant en de Akrapovič-einddemper. Het relatief lage gewicht uit zich in superieure rijeigenschappen en hoge prestaties.

f 900 gs

DESIGN.

Zelfs het design van de GS laat het zien: hier komt iemand die zich niet door hindernissen laat stoppen. De drie verschillende lakvarianten met expressief tape-design geven elke F 900 GS zijn eigen persoonlijkheid. Welke past bij u?

De F 900 GS is tot in het kleinste detail klaar om nieuwe wegen in te slaan. Het frame heeft een ultrasportieve vormgeving. Het tank ontwerp inclusief radiateurpaneel oogt extra slank. De framepanelen zorgen voor een goed contact met de motorfiets, vooral als u staand rijdt. Het windscherm heeft standaard de optimale maat voor gebruik in enduro. De kleine, opvallende GS-snavel wijst onverschrokken de weg naar uw volgende uitdaging. Het GS-logo laat zien dat u duidelijk in de voorhoede rijdt.

LICHT EN SLANK.

Niet alleen op het gebied van gewichtsoptimalisatie, maar ook voor het design van de motor is de lichte kunststof tank een doorbraak. Deze weegt 62% minder dan een stalentank en heeft een inhoud van 14,5 liter, dus genoeg brandstof voor uw avonturen. De achterkant is slank wat de GS lichter maakt. U kunt er gemakkelijk softtassen, tanktassen of aluminium koffers op bevestigen.