Een spreekwoord luidt: wie op reis gaat, reist nooit alleen. Zeker als je met een metgezel op pad gaat. De BMW K 1600 GTL staat voor beide. Deze biedt performance touring die niets te wensen overlaat. De krachtige zescilinder levert nu nog meer dynamiek en soevereiniteit: Dankzij de comfortabel ontworpen voertuiggeometrie kun je uitgebreid van elke kilometer genieten. En ook de cockpit is opnieuw ontworpen. Om elke rit nog bewuster en intensiever te kunnen genieten, is deze geheel op de interactie met jou afgestemd. Want hier begint bij ons al het gezamenlijke reizen – ook helemaal in de zin van #RideAndShare.
 

Gelaagde media 5

SAMEN ONDERWEG

Soms zijn het kleine dingen die een reis onvergetelijk maken. Daarom vind je bij de K 1600 GTL exclusiviteit tot in de details: bijvoorbeeld de armsteun voor je metgezel, de doordachte binnentassen voor koffers en topcase of de talrijke chroomdelen die je bike perfect doen uitkomen. En dankzij de volledig led-koplamp met adaptieve bochtverlichting heb je zelf het beste licht ter beschikking dat je je kunt voorstellen. Maak van de nacht de dag – en geniet van beide met optimale verlichting: voor exclusief comfort en meer veiligheid.

K 1600 GTL

EXCLUSIEF.

Aan het einde van de dag kom je het verst als je je eigen lijn aanhoudt – ook bij het reizen. Met onze speciale uitrustingen en de originele BMW Motorrad accessoires maak je van de K 1600 GTL precies je eigen machine. Het comfortpakket bevat al LED-verstralers en motorbeschermbeugel alsmede Keyless Ride, centrale vergrendeling en antidiefstalsysteem. Daarbij komt de schakelassistent Pro voor het schakelen zonder bediening van de koppeling.

DI21_000043817
DI21_000043823
DI21_000043825
DI21_000043820

DE NAAM ZEGT ALLES.

De K 1600 GTL is zo compleet en en volmaakt als het maar mogelijk is. Maar zoals elke rit nog wel een paar kilometer langer mag zijn, is er ook hier nog steeds meer. Als suggestie hebben we twee bikes voor je samengesteld: "De langeafstandsloper" en "De exclusieve". Laat je inspireren en ontdek nog meer comfort en je geheel persoonlijke highlights.

REIZEN MET TECHNIEK

De K 1600 GTL is atletisch, dynamisch en superieur voor exclusief en comfortabel reizen. Maar ons design gaat nog verder: Met elkaar verbonden zijn, kaarten lezen, samen op de mooiste routes naar de bestemming gaan. Het 10,25" TFT-kleurendisplay van de K 1600 GTL is hiervoor de perfecte begeleider. Met de volledig-schermmodus heb je voor de navigatie met de BMW Motorrad Connected-app een volwaardig interactief kaartaanzicht: voor een navigatie zoals je die nog nooit in een cockpit hebt beleefd. In de split screen-modus heb je daarentegen meerdere functies tegelijk in het oog die je gebruikersvriendelijk via de multi-controller aanstuurt.