Je rit is perfect als je al in de eerste bocht alles vergeet wat er achter je ligt. Als je al bij het kleinste commando onweerstaanbare voortstuwing voelt. Kortom: Als je alles hebt wat je nodig hebt en toch nog meer krijgt: meer comfort, meer performance. De legendarische zescilinder van de K 1600 GT stimuleert je nu met nog meer focus. De nieuwe cockpit is daarbij volledig afgestemd op je behoeften. Voor performance touring die zijn gelijke niet kent wanneer je met gelijkgestemden onderweg bent. Echt helemaal #RideAndShare.


 

Gelaagde media 5

VOL DYNAMIEK, VOL INDRUKKEN

Van de performance en het comfort tot de bediening is de K 1600 GT tot in het kleinste detail gericht op je reiservaring. Zelfs nachtritten worden zo dynamischer dan ooit. Met de volledige LED-koplamp verander je de nacht bijna in de dag. En de adaptieve bochtverlichting zorgt voor meer rijplezier en veiligheid, omdat deze de bochten bijna volledig verlicht. Waar je ook heen beweegt, het licht is er al. Daarbij overtuigt het optionele audiosysteem 2.0 met uitstekende interactie en ontvangstkwaliteit en levert na een rit door de duisternis de perfecte sound voor de zonsopgang.

K 1600 GT

STEEDS EEN BEETJE MEER.

Met de uitgebreide speciale uitrustingen en de originele BMW Motorrad accessoires spits je je machine nog scherper op jou en je reizen toe. Af fabriek bieden wij daarvoor het comfortpakket en het touring pakket: Het eerste biedt bijvoorbeeld de schakelassistent Pro, die je laat schakelen zonder de koppeling te bedienen. Het touring pakket is dankzij het audiosysteem 2.0 en de LED-verstralers het bekijken en het beluisteren waard. En dit geldt natuurlijk pas echt voor de speciale uitrustingen Option 719 buddyseat en de Option 719 gesmede velgen.

DI21_000043730
DI21_000043728
DI21_000043732
DI21_000043733

PERFECT VOORBEREID.

Als inspiratie voor je ideeën voor verdere individualisering hebben we als voorbeeld twee machines voor jou voorbereid. "De dynamische" en "De stijlvolle". Hierbij hebben wij vooral de dynamiek en het design van de K 1600 GT op de voorgrond gezet.

Reizen met techniek

Zo heb je nog nooit gereisd: Het 10,25" TFT-kleurendisplay met connectivity laat je met de full screen-modus bijna in de kaarten onderdompelen. Elke informatie is perfecte afleesbaar met een overzichtelijke menunavigatie. De op smartphone gebaseerde navigatie biedt je daarbij bedieningscomfort zoals je dat uit je dagelijks leven gewend bent: Ook dat verstaan we onder perfect design en absolute soevereiniteit. Eigenschappen die al in de dynamisch-atletische verschijning van de K 1600 GT tot uiting komen.