Spontaan zijn. De stad opnieuw ontdekken. Onderweg en tóch connected. De BMW C 400 X met het nieuwe Ride by Wire is meer dan een middel tot voortbeweging. Trek superieur met je persoonlijke soundtrack door het stadsverkeer: met de optionele BMW Motorrad Connectivity is het mogelijk. Jouw stad, jouw speelveld. En jij bent #PluggedToLife.

Gelaagde media motorrad vet2

WENDBAAR EN KARAKTERVOL.

Dit design maakt het duidelijk: de C 400 X is wendbaar. Smalle steegjes, druk verkeer? De opvallende V-vorm van de bekledingspanelen brengt dynamiek en beweeglijkheid in elke lijn en laat de scooter makkelijk en wendbaar overkomen. Zijn robuuste GS-genen zijn niet te missen: stoere proporties, opvallend voorwiel-spatbord, grote asymmetrische koplamp met volledig LED-voorlicht en extra te verkrijgen horizontale LED-dagrijverlichting in Y-vorm.

C 400 X

VERBONDEN ONDERWEG.

Jouw smartphone, jouw C 400 X en jij. De als extra leverbare BMW Motorrad Connectivity maakt jullie tot een eenheid. De juiste muziek voor de rit door de stad? Onderweg vragen waar jouw vrienden op dat moment zijn? De snelste route naar het ontmoetingspunt? Selecteren en gas geven. De Multi-Controller geeft je intuïtieve toegang tot alle functies. Je bent onderweg en tóch #PluggedToLife.

DI21_000017533
DI21_000017538
DI21_000017536
DI21_000017535

GEMAAKT VOOR DE STAD.

Spontane rijmanoeuvres. Wendbaar op de kruising. Dynamisch wegglijdend. De eencilinderverbrandingsmotor van de C 400 X is afgestemd op de stad. Met de nieuwe elektronische gashendel – Ride by Wire – reageert hij altijd soeverein. Zelfs bij lage snelheden reageert hij direct zijdezacht op het gas. Het stoplicht springt op groen, de rit begint. Ongecompliceerd rijplezier, bij een laag verbruik – de motor voldoet aan de nieuwe Euro 5-normen.

EINDELOOS RIJPLEZIER.

Als houder van een rijbewijs uit de categorie A2 mag je met dit model rijden. Onze BMW Motorrad dealer kan je alles hierover vertellen.