Als het gaat om onderhoud aan je BMW motor, kun je vertrouwen op Oostland BMW Motorrad. Als het tijd is voor een servicebeurt of inspectie, is het raadzaam om onmiddellijk een afspraak te maken bij de werkplaats van Oostland BMW Motorrad. Dit is essentieel om de veiligheid en betrouwbaarheid van je motor te waarborgen, evenals het behoud van je garantie gedurende de eerste jaren.

PURE BMW MOTORRAD SERVICE EN KWALITEIT.

Bij Oostland BMW Motorrad hebben al onze monteurs de juiste opleiding gevolgd en beschikken ze over uitgebreide kennis van alle BMW-motoren. Hierdoor kunnen wij professioneel onderhoud aan uw BMW-motor garanderen. Onze monteurs zijn ervaren motorrijders en hebben een diepgaand begrip van de motoren, niet alleen op theoretisch niveau. Door hun passie en expertise te combineren, zorgen ze ervoor dat uw BMW-motorfiets in optimale staat wordt gebracht.

PERSOONLIJK BANDENADVIES.

In een voortdurend veranderende markt kan het soms lastig zijn om het overzicht te behouden. Bij Oostland BMW Motorrad geloven we in advies dat gebaseerd is op onze eigen ervaringen. Daarom testen we zelf de banden die we aanbieden. Op die manier weten we precies waar we het over hebben en kunnen we advies op maat geven voor elke situatie.

We houden rekening met wat voor u belangrijk is. Bent u op zoek naar een band die u uitdaagt om bochten sportief te nemen, of wilt u liever de controle behouden? Hecht u veel waarde aan levensduur, of rijdt u vaak onder verschillende weersomstandigheden? Voor elke situatie kunnen we op basis van onze eigen ervaringen een geschikte band aanbevelen die specifiek is afgestemd op uw wensen. Dat maakt ons advies net iets anders dan simpelweg een bandentest lezen.