De R 1250 RT is jouw perfecte metgezel voor op reis: de legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen. Door het nieuwe front doet de motorfiets dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van extra comfort. Je kijkt aan het eind van de dag ontspannen terug en weet: de volgende rit is altijd de mooiste.

test 2

Maximaal inzicht

Meer plaats, meer duidelijkheid, meer overzicht: op het nieuwe, royale 10,25" TFT-scherm vind je alle instrumenten van de R 1250 RT waarbij je ook nog toegang hebt tot praktische functies als navigatie en Connectivity. Via het splitscreen kun je meerdere functies tegelijk bekijken, bijvoorbeeld de huidige snelheid samen met de boordcomputer. Het beeld op het kleurendisplay is door het robuuste geharde en ontspiegelde dekglas haarscherp met veel contrast. Je scherm is daarom ook in de middagzon goed afleesbaar en dankzij de anti-fingerprintcoating blijft dat ook zo.

R 1250 RT

VEILIG DOORRIJDEN.

Zorgeloos rijplezier: met het nieuwe bestuurdersassistentiesysteem Active Cruise Control (ACC) kun je de gewenste rijsnelheid en de afstand tot de voorligger comfortabel met een toets op het stuur instellen. De radarsensor voor bepaalt de rijsnelheid en de afstand tot de voorligger. Als deze korter wordt, verlaagt het systeem automatisch de snelheid en wordt de gewenste afstand weer aangehouden. Als deze langer wordt, hervat het de snelheid. Zo rij je ontspannen op elke kilometer.

DI20_000014829
DI20_000014812
DI20_000014818
DI20_000014832

COMFORT.

Je stijlvariant en kleur zijn gekozen: nu is het zaak om de R 1250 RT nog beter op je ritten voor te bereiden. De Dynamic- en Comfort pakketten bevatten niet alleen adaptieve bochtverlichting en ACC maar ook comfortverhogende features als rijmodi Pro, buddyseatverwarming en Keyless Ride. Daar komen nog andere speciale uitrustingen en optionele accessoires bij. Geef jouw R 1250 RT de vorm die je het liefst wilt. Jouw rit, jouw beleving, jouw machine.

Dynamiek op het lijf geschreven

Compact en slank: het front van de R 1250 RT is gestroomlijnd en omsluit de LED-koplamp. Samen met de compactere carrosserie ontstaat er zo een dynamische module met een duidelijk pluspunt: nog meer zicht. Het nieuwe windscherm overtuigt door de gepatenteerde luchtgeleiding: de voorwaartse stroom en de luchtbeweging op het bovenlichaam worden zodanig teruggebracht dat je ook na vele uren op de motor nog geheel ontspannen bent. Ook het gedeelde voorspatbord benadrukt de compactheid, ondersteunt de aerodynamica en vermindert de vervuiling van je motorfiets en jou, met name bij regen.