KRACHTIG ONDERWEG, ONTSPANNEN OP DE BESTEMMING.

De legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen. Door het nieuwe front doet de motorfiets dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van extra comfort. Je kijkt aan het eind van de dag ontspannen terug en weet: de volgende rit is altijd de mooiste.

Meer plaats, meer duidelijkheid, meer overzicht: op het nieuwe, royale 10,25" TFT-scherm vind je alle instrumenten van de R 1250 RT waarbij je ook nog toegang hebt tot praktische functies als navigatie en Connectivity. Via het splitscreen kun je meerdere functies tegelijk bekijken, bijvoorbeeld de huidige snelheid samen met de boordcomputer. Het beeld op het kleurendisplay is door het robuuste geharde en ontspiegelde dekglas haarscherp met veel contrast. Je scherm is daarom ook in de middagzon goed afleesbaar en dankzij de anti-fingerprintcoating blijft dat ook zo.

VEILIG DOORRIJDEN.

Zorgeloos rijplezier: met het nieuwe bestuurdersassistentiesysteem Active Cruise Control (ACC) kun je de gewenste rijsnelheid en de afstand tot de voorligger comfortabel met een toets op het stuur instellen. De radarsensor voor bepaalt de rijsnelheid en de afstand tot de voorligger. Als deze korter wordt, verlaagt het systeem automatisch de snelheid en wordt de gewenste afstand weer aangehouden. Als deze langer wordt, hervat het de snelheid. Zo rij je ontspannen op elke kilometer.

Gelaagde media 4

VELE GEZICHTEN.

Dynamische lijnen, indrukwekkend design: de R 1250 RT maakt indruk met de atletische vorm, dan weer sportiever, dan weer eleganter. Jij bepaalt welke stijl het beste bij je past.

Stijlvariant sport: Pure sportiviteit: de lak Racing blue metallic 2 geeft de R 1250 RT een dynamische finishing touch.

Gelaagde_R1250RT_2024

MEERDERE STIJLEN.

DI20_000014812

Royaal 10,25" TFT-kleurendisplay standaard

Op het grote en overzichtelijke 10,25" TFT-scherm met Full-HD-resolutie staan combi-instrument en boordcomputer bij elkaar. Hier heb je de snelheidsmeter, toerenteller, kaartnavigatie en media goed in het oog.

P90512444_highRes_bmw-r-1250-rt-my-202

Nieuw front met LED-koplamp

Ziet er goed uit en biedt je een beter overzicht: het nieuwe front met standaard LED-koplamp benadrukt de dynamische lijnvoering van de R 1250 RT nog sterker, door de lagere carrosserie heb je meer zicht.

DI20_000014805

Volle kracht in elke toerengebied met BMW ShiftCam

De variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam overtuigt door de superieure krachtontwikkeling en, met name in lage toerengebieden, door de harmonische loopcultuur, meer controle en kracht.

COMFORT.

Je stijlvariant en kleur zijn gekozen: nu is het zaak om de R 1250 RT nog beter op je ritten voor te bereiden. De Dynamic- en Comfort pakketten bevatten niet alleen adaptieve bochtverlichting en ACC maar ook comfortverhogende features als rijmodi Pro, buddyseatverwarming en Keyless Ride. Daar komen nog andere speciale uitrustingen en optionele accessoires bij. Geef jouw R 1250 RT de vorm die je het liefst wilt. Jouw rit, jouw beleving, jouw machine.

DI20_000014780

Eindloze power dankzij wireless charging

Je kunt de smartphone beschermd tegen spatwater via inductie of USB opladen in het praktische opbergvak - en je kunt tegelijkertijd navigatie, telefonie en muziek gebruiken.

P90512443_highRes_bmw-r-1250-rt-my-202

Eenvoudige bediening met favorietentoets

Via vier toetsen heb je vlot toegang tot functies als navigatie of buddyseatverwarming. Je kunt gewoon onderweg overschakelen - je aandacht blijft op de weg.

P90512442_highRes_bmw-r-1250-rt-my-202

Ontspannen verder rijden met Active Cruise Control

Drie letters, een stuk meer veiligheid: met de nieuwe ACC blijft je motorfiets automatisch op de jou gewenste snelheid en houdt via een radarsensor tegelijkertijd afstand tot voorliggers.

DYNAMIEK.

Compact en slank: het front van de R 1250 RT is gestroomlijnd en omsluit de LED-koplamp. Samen met de compactere carrosserie ontstaat er zo een dynamische module met een duidelijk pluspunt: nog meer zicht. Het nieuwe windscherm overtuigt door de gepatenteerde luchtgeleiding: de voorwaartse stroom en de luchtbeweging op het bovenlichaam worden zodanig teruggebracht dat je ook na vele uren op de motor nog geheel ontspannen bent. Ook het gedeelde voorspatbord benadrukt de compactheid, ondersteunt de aerodynamica en vermindert de vervuiling van je motorfiets en jou, met name bij regen.  

DI20_000014803

Nieuw audiosysteem met een krachtig geluid*

Het passende geluid voor je rit: de nieuwe luidsprekers en de krachtige versterkers zorgen voor een vol geluid. Je luistert naar keuze naar de DAB+-radio of muziek op je smartphone en bedient beide comfortabel via de Multi-Controller.

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.