Met z'n tweeën onderweg zijn, betekent dat je elke kilometer dubbel beleeft. Eigenlijk heel logisch toch? Met de K 1600 Grand America beleef je daarentegen steeds meer. Jullie superieure zescilinder laat je – of jullie – ongedwongen richting horizont cruisen: perfect uitgerust met treeplanken, topcase met rugleuning en hoge kuipruit. Zo wordt het aan het einde van elke dag niet gemakkelijk om het mooiste moment van de rit te bepalen. Maar de verhalen over elke kilometer worden dan ook twee keer zo fraai. Helemaal in de zin van #RideAndShare.


 

Boot gelaagde media

SAMEN MEER BELEVEN

Met de K 1600 Grand America beleef je elke kilometer intensiever. En toch zul je er nooit genoeg van krijgen: Zelfs 's nachts ben je dankzij de standaard verstralers en de volledige LED-koplamp met adaptieve bochtverlichting veiliger en vanzelfsprekender onderweg dan ooit tevoren. Door de zwenkfunctie blijft de lichtkegel constant en past zich naadloos aan de schuine stand aan. Want wat is er leuker dan zelfs in het donker de horizon nooit uit het oog te verliezen? Ook het standaard audiosysteem 2.0 opent nieuwe dimensies. Er is niet veel te zien, met uitzondering van de intuïtieve menu's en de talrijke soundprofielen: de antennes zijn onzichtbaar ingebouwd. Maar het luistergenot is des te imposanter. Heel eenvoudig zoals je het wilt hebben.

K 1600 GRAND AMERICA

STEEDS VERDER, STEEDS MEER.

Betekent reizen voor jou ook laten zien waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt? Met talrijke speciale uitrustingen en originele BMW Motorrad accessoires kun je de K 1600 Grand America nog meer op jezelf afstemmen. Als optie bieden wij bijvoorbeeld het uitgebreide comfortpakket voor nog aangenamer reizen aan. De Option 719 buddyseat en de gesmede velgen staan daarentegen voor het beste vakmanschap en exclusieve smaak. En de gesmede arm maakt de ongedwongen look compleet. Daar hebben we je nog twee suggesties ter inspiratie voor je samengesteld: Je zult zien, het kan altijd nog een stapje verder.

DI21_000044597
DI21_000044549
DI21_000044569
DI21_000044600

OP REIS MET TECHNIEK.

De nieuwe ontworpen cockpit van de K 1600 Grand America is met het 10,25" TFT-kleurendisplay, de duidelijke vormgeving en het geharde en ontspiegelde dekglas al perfect afgestemd op je reis. En het totale plaatje? De streamlining in typische bagger-stijl met de lage achterkant straalt elegantie, kracht en exclusiviteit uit. Het hoge windscherm, de comfortabele treeplanken en de topcase met rugleuning laten daarbij duidelijk zien: Hier mag de gezamenlijke reis rustig wat langer duren. En dat met al het comfort – en met alle vanzelfsprekendheid.

SAMEN OP REIS.

De motor van de K 1600 Grand America werkt graag voor twee. Daarbij luistert deze zo nauwkeurig en superieur naar je commando's dat je in elke bocht en op elk recht stuk al de voorpret van de volgende keer voelt: Zo voelen legendarische soevereiniteit, loopcultuur en performance aan. Dankzij de nieuw ontworpen motorbesturing kom je nu nog sneller bij het gas- en geluksgevoel: het vermogen van 160 pk is nu al ruim 1000 tpm. vroeger beschikbaar en het tot 180 Nm verhoogde maximale koppel bedraagt 5.250 tpm. Zo laat je het landschap met een draai in je pols aan je voorbijtrekken. De vollere koppelcurve garandeert daarbij een nog ontspannener voortglijden. Waarbij de motorsleepregeling (MSR) en de Dynamic ESA voor de nodige stabiliteit en veiligheid zorgen. En zelfs de rijmodi zijn nu nog duidelijker afgetekend. Voor merkbaar meer rijplezier – alleen of voor twee.