DE CONNECTEDRIDE NAVIGATOR.

Wanneer je op je motor stapt, heb je een bestemming in gedachten. Soms ben je opzoek naar de snelste route, soms draait het om de reis zelf. De ConnectedRide Navigator helpt je niet alleen de weg te vinden, maar ook nieuwe ervaringen op te doen. De navigator is een routeplanner, geheugen voor avonturen en centraal communicatiesysteem in één, robuust en uitgerust met de nieuwste hardware en software. Dankzij BMW Cloud Integration synchroniseert de navigator automatisch met de BMW Connected app. Zo heb je alles op één plek terwijl je de mooiste plekjes op aarde ontdekt.

DI23_000175028 (1)

DE NAVIGATOR VOOR JOU.

TYPISCH BMW
Alles sluit naadloos op elkaar aan: zowel het grafische ontwerp als de gebruikersinteractie. Hardware en software zijn perfect geïntegreerd in het bedieningssysteem van BMW Motorrad. Dankzij het intuïtieve schermdesign is eenvoudige bediening op elk moment mogelijk.

EXTREME OMSTANDIGHEDEN
De hardware is speciaal ontworpen om aan de eisen van motorrijders te voldoen, zelfs onder extreme omstandigheden. Het is bestand tegen stof, zware trillingen, vrieskou en extreme hitte, en kan zelfs worden schoongemaakt met een hogedrukreiniger. Daarom heeft deze hardware de IP69-certificering ontvangen.

ALLES OP HET SCHERM
Het 5,5 inch touchscreendisplay is uitstekend leesbaar, zelfs bij direct zonlicht. Het TFT-display en de ConnectedRide Navigator zijn perfect op elkaar afgestemd. Zodra de navigator is aangesloten, worden de telefoon-, navigatie- en media-elementen op het TFT-display grijs weergegeven.

PURE VERBONDENHEID.

Of je nu BMW ConnectedRide-producten of je smartphone gebruikt, de ConnectedRide Navigator bundelt al je apparaten en mediatoepassingen in één systeem. Wanneer de motorfiets en de navigator zijn verbonden, worden functies zoals navigatie, telefonie en media grijs weergegeven op het TFT-display van de motorfiets en overzichtelijk op het display van de ConnectedRide Navigator. Dankzij BMW ID en BMW Motorrad Cloud Integration kun je je routeplanning vanuit de BMW Motorrad Connected app eenvoudig synchroniseren met de ConnectedRide Navigator.

Met de optionele navigatievoorbereiding, verkrijgbaar voor nieuwe modellen of als inbouw achteraf, kan de ConnectedRide Navigator ook oudere BMW-motorfietsen vanaf bouwjaar 2014 verbinden met de wereld. Klik hem eenvoudig vast, vergrendel hem, en geniet van alle voordelen. Wij bij Oostland Motorrad geven je graag passend advies voor jouw motorfiets.

EENVOUDIGE BEDIENING.

Tijdens het rijden kun je de functies van de ConnectedRide Navigator eenvoudig en veilig bedienen via de multicontroller. Met slechts je linkerduim kun je bijvoorbeeld je smartphone gebruiken om te bellen of naar muziek te luisteren via een streamingapp, en navigeer je moeiteloos door de intuïtieve gebruikersinterface. Ook het volume van alle andere apparaten die via Bluetooth zijn verbonden, kan hiermee worden geregeld.

*Beschikbare functies afhankelijk van verbinding met hotspot of eigen SIM-kaart. Bij aankoop van een ConnectedRide Navigator is een SIM-kaart niet inbegrepen. 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.