KOPLOPER IN ZIJN KLASSE.

Door de comfortabele ergonomie en zithouding van de R 1250 GS Adventure heb je een uitstekend overzicht in elke situatie en heb je je bike gemakkelijk in de hand. Dankzij het 30 mm hogere stuur ben jij ook als lange bestuurder of buiten de gebaande paden in een staande rijhouding superieur en comfortabel onderweg. Door het brede scala aan zithoogtes van 790 tot 910 mm en de uitgebreide keuze aan buddyseats vind je gegarandeerd de R 1250 GS Adventure die precies bij jou past. En door de buddyseatverwarming genieten jij en je duopassagier op elke rit nog een flink stukje meer.

De R 1250 GS Adventure is de top van de reisenduro’s. Het gaat om het ontdekken van de wereld. Altijd wel wat nieuws. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is deze machine in de wieg gelegd. Daarom hebben we de geschiktheid voor lange ritten en comfort verder geoptimaliseerd. De R 1250 GS Adventure biedt jou met de bestuurdersassistentiesystemen, de lichttechnologie, de uitgebreide rijmodi en een USB-aansluiting alles om onbekende plaatsen te verkennen. En dankzij de krachtige boxermotor met BMW ShiftCam is elke bestemming een peulenschil. Want wij weten: jouw ideeën om de wereld in te trekken zijn eindeloos.

PURE KRACHT EN VERFIJNING.

De R 1250 GS Adventure voelt zich over de hele wereld thuis. Geen enkele bestemming is te ver, geen wegdek te lastig. Van de weg naar terrein en weer terug. Wie niet weet wat er te wachten staat, kan volledig op deze motorfiets vertrouwen. Met de R 1250 GS Adventure geniet je nu nog intensiever van lange trajecten. Comfortabel en veilig. Altijd klaar voor wat extra kilometers – en kilometers met nèt dat beetje extra.

Gelaagde media motorrad vet2

IN VIER VERSCHILLENDE STIJLEN.

De expressie: krachtig, robuust. En daarbij geeft elke R 1250 GS Adventure je het gevoel dat je elk type terrein aankunt. Nu is het helemaal aan jou hoe ver je wilt gaan.

Stijlvariant Triple Black: Simpele elegantie: de matte en glanzende details van het lakwerk in Blackstorm metallic/Zwart/Agaatgrijs benadrukken het krachtige silhouet van jouw GS.

R1250GS ADVENTURE TRANSPARANT

LED-KOPLAMP.

Helderder, beter zicht en beter zichtbaar: de zwenkbare LED-koplamp en de adaptieve bochtverlichting garanderen een superieure verlichting en een constant lichtbereik naar de zijkanten, naar boven en naar beneden. Afhankelijk van de hellingshoek van de ondergrond, de belading en de overhelhoek in bochten.  

Zo is het licht altijd daar waarheen je rijdt. Door de optie Cruise verlichting branden de LED-richtingaanwijzers aan de voorkant permanent gedimd waardoor de machine een opvallende verschijning is. Terwijl achter de multifunctionele LED-richtingaanwijzers voor meer passieve veiligheid zorgen. Andere snufjes: de Welcome- en Goodbye-functie alsmede het rijlicht, dat bij uitgeschakeld contact kan worden ingeschakeld - handig bij het manoeuvreren in het donker.

DI23_000154580
DI23_000154582
LED-richtingaanwijzers met optie Cruise verlichting

Hiermee ben je in het donker nog beter zichtbaar. Met de Cruise verlichting val je ook nog eens extra op: deze laat de richtingaanwijzers voor permanent iets gedimd branden en zorgt in combinatie met de koplamp voor een breed lichtfront.

DI23_000154581
Comfortabele stuurverhoging

Juist als lange bestuurder vind je zo de perfecte ergonomie. Maar ook offroad of als ambitieuze endurorijder heb je met het 30 mm hoger gemonteerde stuur meer controle en nog meer rijplezier.

DI23_000154579
Grote actieradius met de 30 liter tank

Wanneer het op zijn mooist is, moet dat ook zo blijven: met een maximale actieradius van meer dan 600 km ben je heel ontspannen een stukje langer onderweg.

DI20_000014498
Buddyseatverwarming

Zo kan elke rit rustig wat langer worden: de in meer standen verstelbare buddyseatverwarming biedt bestuurder en duopassagier gegarandeerd meer comfort en uithoudingsvermogen.

DI20_000014499
Rijmodi Pro en ECO-modus

Elke ondergrond is het waard om te ontdekken: door de tot maar liefst zeven uitgebreide rijmodi Pro met de nieuwe MSR (motorsleepmomentregeling) kun je op elk type terrein optimaal uit de voeten. Met de standaard ECO-modus wordt de actieradius bij een volle tank groter: voor ontspannen langere overbruggingsroutes.

ULTIMATE EDITION.

Een speciale én gelimiteerde uitvoering van de R 1250 GS Adventure. Deze motorfiets inclusief het 3-delig zwarte aluminium kofferset is beschikbaar vanaf €32.970. 

De showroom introductie van de R 1250 GS Adventure Ultimate Edition is gepland op zaterdag 10 februari 2024. U bent van harte welkom om op die zaterdag tussen 09:00 en 17:00 langs te komen in onze showroom.

DI20_000014490
DTC en ABS Pro standaard

Het mooiste aan avontuur: je weet nooit welke weg je naar je bestemming voert. Met ABS Pro en DTC ben je optimaal voorbereid op elke ondergrond. Zowel bij het remmen als bij een snel veranderende ondergrond.

DI20_000014487
TFT-display met connectivity, USB-oplaadbus en verstelbaar windscherm

Op het TFT-display heb je met de BMW Motorrad Connected App optimaal zicht op je navigatie en alle gegevens. Het grote windscherm kan met een kartelwiel worden versteld en beschermt je tegen wisselende weersomstandigheden. Dankzij de USB-oplaadbus heeft je smartphone altijd voldoende power.

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.