NU TE VERLENGEN MET 24 MAANDEN.

BMW Motorrad belichaamt passie, dynamiek, design, technologie, innovatie en vooral kwaliteit. Met deze principes in gedachten is BMW Motorrad de eerste premium motorfietsfabrikant die een standaardgarantie van 36 maanden biedt voor elke nieuwe motorfiets. Gedurende deze periode kun je genieten van 36 maanden gemoedsrust, met kosteloze reparaties als er onverhoopt iets misgaat. Maar dat is nog niet alles. Bij Oostland Motorrad kun je deze standaardgarantie van 36 maanden verlengen met nog eens 24 maanden. Dit betekent dat je vijf jaar lang kunt profiteren van voordelen en zekerheid. Waar wacht je nog op?

VOOR JOUW AVONTUUR.

Je staat op het punt om je volgende avontuur op de motor te beginnen. En voor dat perfecte rijervaring heb je een motor nodig die in alle opzichten perfect is. Daarom biedt Oostland Motorrad niet alleen de standaard garantieperiode van drie jaar aan, maar ook de mogelijkheid om deze periode met nog eens 24 maanden te verlengen. Mocht er onverhoopt iets niet naar verwachting verlopen, dan staan de servicepartners en monteurs van BMW Motorrad klaar om ervoor te zorgen dat je snel weer de weg op kunt, waar ter wereld je ook bent, en dat alles kosteloos. Met slechts €285,- bovenop de wettelijke garantie van 36 maanden, ben je verzekerd van nog eens 24 maanden gratis reparaties in geval van een defect voor elke nieuwe BMW motorfiets*. De weg naar je volgende avontuur ligt open en klaar voor je.

ALLES IN ÉÉN OOGOPSLAG.

* Afwijkende voorwaarden voor de BMW HP4 RACE (24 maanden) en de BMW C evolution (maximaal 50.000 kilometer). Afsluiten van de verlengde garantie dient binnen 90 dagen na tenaamstelling plaats te vinden.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.