Met de K 1600 B geldt: niets is spannender dan ontspannen onderweg te zijn. Helemaal in je rust laat je de verte kant van het landschap aan je voorbij trekken. Maar je geniet er ook van om de wilde kracht van legendarische zescilinder van de ene seconde op de andere te ontketenen. Dan zoeven de kilometers voorbij. Ontspannen cruisen met luxueus comfort wordt dan aanvalslustige performance touring. Net zoals het langgerekte en dynamisch getekende bagger-silhouet het belooft. Met de K 1600 B ben je trots en graag ook iets langer, maar zeker nooit lang alleen onderweg. Helemaal in de zin van #RideAndShare.


 

Poging 2

CASUAL LUXE IN BAGGER-STYLE

Bedienbaarheid, comfort, veiligheid en performance: Bij de K 1600 B verdienen de dingen hun naam. Alles is gericht op jou en je reiservaring. De nieuwe lichttechnologie is daarbij absoluut state of the art: Dankzij de volledige LED-koplamp met adaptieve bochtverlichting wordt de nacht op een tot nu toe ongeëvenaarde manier de dag en snij je bochten aanzienlijk dynamischer aan. En ook de navigatie zet in de waarste zin van het woord nieuwe maatstaven. In de volledig-schermmodus schittert het display met zijn 1.920x720 pixels in Full HD-resolutie. Je kent de weg sowieso –maar vanaf nu is het ook leuk om deze te vinden.

K 1600 B

HET COMPLETE PAKKET.

Met de K 1600 is er altijd een beetje meer. Niet alleen wat de kilometers betreft. Met de uitgebreide speciale uitrustingen en de originele BMW Motorrad accessoires maak je de bagger precies tot je bike. Als optie zijn het comfortpakket en het touring pakket verkrijgbaar. Het eerste biedt onder andere Keyless Ride en de schakelassistent Pro – voor nog ontspannener cruisen. Het touring pakket overtuigt bijvoorbeeld met het audiosysteem 2.0 of comfortabele treeplanken. Ter inspiratie hebben we twee uitrustingsvarianten voor je samengesteld.

DI21_000045065
DI21_000045077
DI21_000045058
DI21_000045062

TYPISCHE BAGGER-SILHOUET.

De K 1600 B is het bewijs: Stroomlijnvormig kan er perfect tegen de stroom in worden gezwommen. Het langgerekte typische bagger-silhouet met de diepliggende achterkant combineert elegante ongedwongenheid met een krachtige aanwezigheid. De hele bike is volledig afgestemd op jou en je perfecte rit: Van zaken die op het eerste gezicht opvallen, zoals de treeplanken, tot de uitrusting die je pas ervaart als je plaats neemt, zoals de cockpit. Dit verschijnt in een volledig nieuwe designtaal: duidelijk en functioneel. Zo beschikt het 10,25" TFT-kleurendisplay nu zelfs over gehard en ontspiegeld dekglas voor optimale leesbaarheid. Want de K 1600 B laat wat betreft reiservaring alles aan jou, maar niets aan het toeval over.

ONGEDWONGEN.

Kun je ongedwongenheid in getallen meten? Bij de K 1600 B wel: Dankzij de nieuw ontworpen motorbesturing kom je maar liefst 1000 tpm eerder bij de 160 pk nominaal vermogen en het tot 180 Nm verhoogde maximale koppel bereik je al bij 5.250 tpm: voor nog meer intensiteit, superieur doortrekken en krachtiger wegrijden. Voor elk recht stuk, voor elke keer inhalen, voor elke bocht – of gewoon voor jou. Daarbij zijn de rijmodi nu nog emotioneler geconfigureerd, waarbij de motorsleepregeling (MSR) en de Dynamic ESA voor de nodige stabiliteit en veiligheid zorgen. En dat alles rijdt net zo casual als het klinkt.