GEBOREN LEIDER.

Hier is 'ie dan: de M XR, de ultieme crossover-motorfiets met de perfecte balans tussen gewicht en kracht, ontworpen voor topprestaties, vooral op lange ritten. Deze volbloed MaXimizeR tilt alles naar een hoger niveau: jouw rijervaring, uithoudingsvermogen en adrenalinekick, terwijl het tegelijkertijd rust en vertrouwen biedt voor het afleggen van lange afstanden.

Gelaagde media motorrad vet2

BLACKSTORM METALLIC / M MOTORSPORT.

Performance kent drie kleuren: lichtblauw, donkerblauw en rood, waarbij de iconische M-kleurstelling de M XR zijn unieke uitstraling geeft. Zelfs wanneer de motor zeldzaam stilstaat, getuigen niet alleen de kleuren, maar ook de talrijke details van een diepgewortelde liefde voor motorsport.

Met het optionele M Competition pakket presenteert deze motorfiets zich in Blackstorm metallic met M-strepen, waardoor zijn kracht nog meer naar voren komt, een indruk die nog verder wordt versterkt door de aanwezigheid van M carbon wielen.

m100xr

LIGHTWHITE UNILAK / M MOTORSPORT.

Standaard uitgevoerd in de kleur Lightwhite uni met M-strepen, creëert sterke contrasten op de M XR. Bovendien maakt de standaard M-rem in blauw de motor direct herkenbaar als een M-model.

GEBOREN OP DE RACEBAAN.

Bij de M XR voel je direct het M-DNA in elke vezel. Deze motor belichaamt alles waar de machtigste letter ter wereld voor staat: leiderschap, soevereiniteit en een speelse dominantie die vanuit de pols komt. Het M-embleem staat synoniem voor topkwaliteit en uitmuntende materialen, en vereist een uitmuntende rijvaardigheid om ermee te rijden. M combineert het opwindende van motorsport met een levensstijl die op snelheid is gericht, en voegt met het derde M-model de laatste touch toe aan onze viercilinderfamilie.

EXCLUSIEVER NIET TE KRIJGEN.

Niet alleen een visueel statement, de M XR is rijkelijk voorzien van M Parts. Vanaf het moment dat je start en het display oplicht met de M opstartanimatie, word je ondergedompeld in de wereld van M-sport. Het ergonomisch ontworpen M-sportzadel biedt vermoeiingsvrij rijplezier, terwijl de aerodynamische M-winglets zorgen voor extra downforce op de weg. Met de precisie van de M-rem blijven de prestaties nauwkeurig onder controle.

DI23_000183768
DI23_000183854
DI23_000183772
DI23_000183770

M + XR = PERFORMANCE

De M XR biedt een onvergetelijke rijervaring, waarbij de legendarische M-prestaties samenkomen met de karakteristieke geschiktheid van de XR voor lange afstanden. Dankzij zijn uitstekende ergonomie en de geavanceerde rijmodi Pro, inclusief RACE, zul je je motor niet meer willen verlaten. Niet alleen qua uitrusting, maar ook qua mogelijkheden is de M XR indrukwekkend veelzijdig, met opties voor sport, touring en het vervoeren van passagiers. Met het optionele M Competition-pakket kan het gewicht zelfs verder worden verlaagd, waardoor je een maximale dynamiek ervaart tijdens je ritten.

PURE KRACHT.

Bij het opstappen, onthoud altijd: de M XR kan je naar snelheden van meer dan 275 km/u brengen, met acceleraties van 0 naar 100 km/u in slechts 3,2 seconden en naar 200 km/u in 7,4 seconden. Deze prestaties worden mogelijk gemaakt door de speciaal aangepaste BMW ShiftCam viercilindermotor van de RR, die 201 pk (147 kW) levert bij een maximaal toerental van 14.600 tpm. Met een sportversnellingsbak met kortere overbrengingen in de 4e, 5e en 6e versnelling, samen met een kortere secundaire overbrenging, is de M XR perfect uitgerust voor lange ritten, waardoor je altijd de controle behoudt - wanneer je maar wilt.

DI23_000181551

PERFECTIE.

In de zoektocht naar perfectie wordt geen enkel detail aan het toeval overgelaten. Met nauwgezet M-lakwerk en exclusieve componenten zoals de gefreesde M-koppelingshendel en M-remhendel, stelt het ontwerp van de M XR sportieve standaarden. Het kortere, getinte sportwindscherm onthult eveneens de diepgewortelde band van deze motorfiets met de M-racesport.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.