CE 02 LAUNCH EDITION.

Voor de snelle beslissers en de early adapters is er nu een speciaal pre-order aanbod! Bestel nu een CE 02 voor de marktintroductie en ontvang een gratis upgrade met het Highline pakket en tegen een gereduceerd introductie tarief.

LET OP! Bij Oostland Motorrad bieden wij u nu de unieke mogelijkheid om ruim voor de showroomintroductie al proef te rijden met de CE 02. Het gaat op dit moment alleen om de A1 versie van de CE 02. Plan een proefrit via onderstaande button.

Time to get up! Er wacht je een nieuwe dag om vorm aan te geven. Maar vandaag is alles anders. Je wilt niet alleen maar je eigen ding doen. Je staat op om grootse dingen te doen. Wat je daarvoor doet? Je stapt op een nieuw vervoersmiddel dat je in een nieuwe realiteit brengt. Binnen een paar seconden. Volledig elektrisch. Door kleine steegjes en dwarsstraten. Door jouw city waar je zo van houdt. Je voelt het: je bent #PluggedToLife terwijl je op de CE 02 de mobiliteit - nee - de wereld verandert. En daarbij zie je er ook nog fantastisch uit.

blurred-traffic-light-trails-road-night

NONSTOP IDEEËN.

Jij geeft vorm aan de dag, je eParkourer geeft vorm aan de omgeving. Waar jullie gaan, worden jullie gezien. De vooruitstrevende stijl laat het zien: jullie zijn al op weg naar het volgende grootse ding. Time to move on.

CE 02

A PIECE OF STREET-ART.

De lange, diepe buddyseat lijkt boven de iconische schijfwielen te zweven. Dit opvallende silhouet is meteen herkenbaar. Voor nog meer exclusiviteit kies je het optionele Highline-pakket. Naast de expressievere vormgeving zit daarin onder meer de sterk geïntegreerde SP Connect smartphone-houder. De extra derde rijmodusversnelt de puls, de handvatverwarming zorgt voor extra rijcomfort bij rijwind. Met de externe snellader van 1.500 W voor de 11 kW-versie ben je sneller weer klaar om te vertrekken. En de Backend Connectivity maakt je dagelijkse leven gemakkelijker.

JUMP ON AND RUN.

Alles aan de CE 02 is gemaakt voor optimale rijeigenschappen en maximaal rijplezier. Met Keyless Ride spring je er gewoon op - en ben je al weg. Dankzij zijn lage gewicht vanaf 120 kg heb je altijd alles goed in de hand. Met de vrijwel onderhoudsvrije riemaandrijving ben je efficiënt onderweg. Met tal van highlights op het gebied van techniek, comfort en Connectivity geeft de eParkourer je maximale ondersteuning op weg naar je volgende bestemming.

RUSTTIJD IS OPLAADTIJD.

Je weet precies wanneer het tijd is om rust te nemen en jezelf op te laden. Dit is het perfecte moment om ook de CE 02 weer op te laden. Deze laad je gewoon op aan een stopcontact - net als je smartphone. De 4 kW-versie laad je in 1 uur en 25 minuten op van 20% tot 80%. De 11 kW-versie heeft daarvoor - met de optionele snellader - 1 uur en 40 minuten nodig. De volledig opgeladen 11 kW-versie kan 90 kilometer afleggen, de 4 kW-versie 50 kilometer - meer dan genoeg voor al je plannen.