BMW R 18 ROCTANE.

Toeren met coolnessfactor.

De R 18 Roctane staat voor pure ongedwongenheid. Uiterlijk: van de Bagger. Comfort: van de Tourer. Persoonlijkheid: Custom Factory Hot Rod. De krachtige Big Boxer drijft dit alles aan. Daarvan wordt elke provinciale weg een Route 66. Zijn stijl is eigenzinnig: zwart en mat – zo kan plezier eruit zien. Tenminste voor iedereen die #SoulFuel heeft. Bagger-silhouet, dragster-buddyseat en midi apehanger laten het zien: gewoon zijn werkt helemaal niet. Wil je nog meer rock'n roll? Hij is klaar voor customizing. De oproep aan jou: Own it!  

Gelaagde media 4

ONAFHANKELIJK KARAKTER.

Deze extraverte motorfiets past zich niet aan. Ondanks de donkere kleuren valt hij op. Of juist daarom. De drie uitvoeringen benadrukken de verschillende facetten. Doe je de dingen graag op jouw manier? Doe dat ook met deze motorfiets en customize naar hem naar jouw ideaal.

R18ROCTANE

UW STATEMENT.

Het iconische front wijst met ronde LED-koplampen en een 21 inch aluminium velg de weg naar de horizon. Nonchalant houd u de midi apehanger in uw handen en plaatst u uw voeten op de standaard treeplanken, terwijl het dragsterzadel u perfecte ondersteuning biedt tijdens lange tochten. Het langgerekte bagger-silhouet leidt rechtstreeks naar de stijlbepalende achterzijde met de harde koffers.  Deze R 18 zie je niet over het hoofd. Onmiskenbaar: de unieke boxersound van de markante einddemper in Dark Chrome.

DI23_000136828
DI23_000136829
DI23_000136859
DI23_000136825

UW MOTOR, UW REGELS.

Nog extraverter? Nog cooler? Geef hem uw onmiskenbaar eigen karakter. We bieden u hiervoor veel accessoires, zoals de filler panels of de Machined-serie van Roland Sands Design. Voor lonely riders is er de monoseat. Natuurlijk kunt u met een customizing-versie nog verder gaan. Er zijn geen grenzen aan uw ideeën.


 

BIG BOXER VOOR GROTE RITTEN.

Een motorfiets als statement – een aandrijving zonder compromissen. Natuurlijk hebben we onze boxer met de meeste cilinderinhoud ingezet. Met een voortdurend hoog koppel zorgt hij voor puur rijplezier op lange ritten. Tussen 2.000 en 4.000 tpm staat 150 Nm tot je beschikking. Bij 4.750 tpm levert onze Big Boxer maar liefst 67 kW (91 pk). De open lopende, glanzend vernikkelde cardanas maakt krachtsoverbrenging op indrukwekkende wijze zichtbaar.

 

CONTROLE.

Talrijke hulpsystemen zorgen ervoor dat je je motorfiets altijd onder controle hebt. Dit zijn onder andere de automatische stabiliteitscontrole ASC, de motorsleepmomentregeling MSR en optioneel Hill Start Control en de achteruitrijhulp. Jouw drie rijmodi zorgen voor meer veiligheid en rijplezier, genaamd Rock, Roll en Rain. En het comfort op lange ritten komt dankzij een optimale zitergonomie en veel opbergruimte ook niets te kort.