Met de R 18 Transcontinental ben je exclusief en luxueus onderweg. Als lid van de R 18-familie staat hij voor de traditie van BMW Motorrad en toch staat hij helemaal in het hier en nu: Zijn onmiskenbare voorkant met de hoge kuipruit en de sterke Big Boxer beloven comfortabel, krachtig kilometergenot. De automatische beladingscompensatie past het onderstel precies aan de belading van de machine aan. En dankzij de voorbereiding voor customizing kun je met jouw R 18 Transcontinental precies dat definiëren, wat je ook op elke rit vindt: Jezelf. Gewoon klassiek #Soulfuel.

blurred-traffic-light-trails-road-night

GEDEFINIEERDE LOOK.

De R 18 Transcontinental ziet eruit alsof de kilometers er gewoon langs glijden. Het grote voorspatbord en de opvallende voorkant met de beide extra verstralers vormen de opmaat naar de elegante streamlining. De 24-liter brandstoftank, de windgeleiders, treeplanken en de topcase met rugleuning voor de duopassagier completeren de duidelijk gedefinieerde look.

Gelaagd media

VOLLEDIG PERSONALISEERBAAR.

De R 18 Transcontinental is optimaal op alles voorbereid. Hij is zo ontworpen dat je hem gemakkelijk naar je eigen idee kunt individualiseren. Het grote aanbod van originele BMW Motorrad accessoires ondersteunt daarnaast dit idee van customizing. De collecties "Machined" en "2-Tone-Black", ontworpen met Roland Sands Design, en de klassieke "Option 719" met bijvoorbeeld het AERO-designpakket, accentueren nog eens de luxueuze uitstraling van de motorfiets. Bovendien kan de R 18 Transcontinental verder worden geïndividualiseerd en opgewaardeerd met stijlvol en comfortabel Touring-Equipment, zoals de kofferbinnentassen.

DI21_000027851
DI21_000027855
DI21_000027859
DI21_000027856

GEWELDIGE CILINDERINHOUD.

Reeds bij het starten merk je waarom de Big Boxer zijn naam draagt. De geweldige cilinderinhoud merk je elke volgende meter. Tenminste 150 Nm begeleiden je met hun typische loop voor de boxer van 2.000 tot 4.000 min-1. Het royale koppel en de oertrekkracht staan garant voor puur langeafstandsplezier - ontspannen, maar nooit saai. En de vrij lopende glanzend vernikkelde cardanas laat zien hoeveel geschiedenis we in de 1802 cc hebben gestopt. En nu? Tijd voor jouw verhalen.

ONTSPANNEN VEILIGE KILOMETERS.

Met de R 18 Transcontinental kunnen comfortabel kilometers worden gemaakt: Dynamic Cruise Control, DCC en het optionele Active Cruise Control regelen automatisch de snelheid en de afstand tot de voorligger. Verder zorgen drie rijmodi, de automatische stabiliteitscontrole ASC en de motorsleepmomentregeling MSR standaard voor meer veiligheid. En de achteruitrijhulp, de Hill Start Control en de centrale vergrendeling voor koffers en topcase brengen optioneel nog meer comfort per kilometer.