DE F 900 R MET STRAKKE UITSTRALING & SCHERP DESIGN.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. Deze naked bike reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

Achter het spierballenvertoon van de F 900 R gaat puur rijplezier schuil. De scherpe contouren van deze naked motor benadrukken als gespannen pezen het atletische karakter van de machine. De machine ziet er geconcentreerd en compleet afgetraind uit. De voorzijde is agressief. Koplamp en cockpit zitten compact bij het balhoofd. Net als de vuisten van een bokser: ze geven dekking en in een fractie van een seconde klaar voor de aanval. De tank zit ver naar voren: voor een optimale massaverdeling en een korte achterkant. De compacte, geïntegreerde einddemper benadrukt de strakke uitstraling.

Gelaagde media motorrad vet2

ZO INDIVIDUEEL ALS UZELF.

Elk van de kleurvarianten verraadt iets over het karakter van uw F 900 R. De F 900 R is beschikbaar in drie verschillende varianten. De Stijlvariant Sport, Stijlvariant Triple Black en de Exclusive variant.

 

Gelaagde media F 900 R 2023

STIJLVARIANTEN VAN DE F 900 R.

MEER KOPPEL.

Intuïtief, spontaan en dynamisch – je wacht niet op geluksmomentjes. Je creëert ze gewoon helemaal zelf. De krachtige 2-cilinder lijnmotor van de F 900 R levert je daarbij van 4.500 tot 8.500 t/min meer dan 87 Nm. Ofwel precies in het toerengebied waarin je het meeste plezier van het vermogen hebt.

ERGONOMIE.

De ergonomie van deze naked bike is voorwielgericht en sportief. Door de zes verschillende zithoogtes, de instelbare hendels en het als optie verkrijgbare hoge stuur vindt iedereen wel zijn ideale positie. Het windscherm is ook in een hoge uitvoering leverbaar en beschermt daarmee ook op langere ritten comfortabel tegen de wind.

Zo vindt iedereen de best passende F 900 R.  Ook dat verstaan wij onder Dynamic Roadster.

DI20_000015404
DI20_000015405
DI20_000015406
DI20_000015407
MEER RIJPLEZIER.

Met de als optie verkrijgbare rijmodi Pro rijd je in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller met puur plezier: deze omvatten onder andere de voor de veiligheid relevante assistentiesystemen ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de dynamische motorremregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of haperen van het achterwiel bij spontaan gasgeven of schakelen. De schakelassistent Pro of het elektronisch instelbare rijwielgedeelte Dynamic ESA combineren daarbij sportieve dynamiek met comfort: voor nog meer rijplezier.

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.