Onvervalst rijplezier met klassieke boxerpunch: De BMW R 1250 R. De aandrijving met BMW ShiftCam-technologie is al even uniek als de veelzijdigheid ervan: sportief dynamisch, puristisch klassiek of moeiteloos ontspannen – de rijervaring met deze roadster is altijd ongeëvenaard. Het draaiende gedeelte en het maximale koppel van 143 Nm zijn een duidelijk statement – wanneer je maar wilt. En met het rijgedrag beheers je elke kilometer – ook wanneer je maar wilt. Echt helemaal in de zin van #NeverStopChallenging.

blurred-traffic-light-trails-road-night

ZICHTBARE SPORTIVITEIT.

Met elke draai van je pols voel je en geniet je van de boxer en het ontplooien van het koppel. Met de Corescreen Sport heb je deze sportiviteit nu – in de waarste zin van het woord – ook nog op het scherm. Op het TFT-display kun je informatie aflezen zoals DTC-regelaaringerepen, je huidige en maximale overhelhoek en de kracht van de remingreep.

R 1250 R

ECO MODE VOOR EFFICIËNTER RIJDEN.

Met de krachtige boxer ook eens efficiënt in een onverstoorbare rust kunnen voortglijden: ook dat is een teken van veelzijdigheid. Met de nieuwe Eco Mode van de R 1250 R haal je uit elke tankvulling de maximale actieradius. Het TFT-display informeert je over de efficiëntie van je betreffende rijstijl en voor maximale performance kun je natuurlijk altijd snel en eenvoudig omschakelen naar een andere rijmodus. Tot de standaard rijmodi Rain en Road behoren nu ook ABS Pro en DTC. En met de optionele rijmodi Pro Dynamic en Dynamic Pro ontketen je het volledige potentieel van de R 1250 R.

DI20_000014564

LEGENDARISCHE VERMOGENSONTPLOOIING.

Het hart van de R 1250 R overtuigt met een perfect aanpassingsvermogen: De boxermotor van 1254 cc met BMW ShiftCam-technologie beschikt over een variabele nokkenasregeling. Deze zorgt voor een superieure en gelijkmatige vermogensontplooiing. Ongeacht hoe je onderweg wilt zijn. Alles is mogelijk, van ontspannen voortglijden tot spontane spurts. En uiteindelijk, wanneer je bij vol vermogen het maximale koppel van 143 Nm voelt, zorgt de onmiskenbare boxerpunch voor een uniek roadstergevoel.

MARKANTE BOXER ROADSTER.

Door de nieuw vormgegeven opvallende LED-hoofdkoplamp met de iconische LED-lichtgeleider in sikkelvorm heeft de R 1250 R het typische roadster-gezicht. En net zo onmiskenbaar gaat het verder: Ruit of bekleding? Echt niet: de kracht die je op de weg brengt, krijg je ook te voelen. Gelukkig wel. Want deze kracht is jouw directe feedback wat betreft rijplezier. En de nieuwe optionele solo-achterkant maakt de sportieve look van de R 1250 R perfect.

DI22_000108131
DI22_000108136
DI22_000108138
DI20_000014598