We hebben het over de nieuwe BMW R nineT Scrambler. Zijn rijgedrag is evenwichtig en uniek, dankzij de karakteristieke boxermotor. En met de combinatie van de typische Scrambler-look en een ontspannen zitpositie wordt comfortabel rijplezier gegarandeerd.

road-forest

ROBUUST, RUIG, REBELS.

“Het design wekt het verlangen naar meer. Robuust, ruig, rebels – alleen de eigen regels tellen.” Zo omschrijft Ulf Musekamp, Voertuig-ingenieur R nineT, de nieuwe BMW R nineT Scrambler. De Scrambler is gemaakt voor individuele keuzes met onder andere het Option 719 stijlpakket Shadow II.

RNINETSCRAMBLER

DESIGN.

Daarbij heeft u de keuze uit vier lakkleurvarianten die het persoonlijke karakter van de Scrambler onderstrepen. Kiest u voor Kalamata metallic matt, Granite grey metallic, Option 719 Cosmic blue metallic/Light white uni of Option 719 Black storm metallic/Racing red uni? Naast de kleur zorgen ook de ronde klassieke snelheidsmeter, het hooggeplaatste uitlaatsysteem en de buddyseat in gepatineerde lederlook voor de unieke look van de BMW R nineT Scrambler.

INFO & UITRUSTING.

Standaard is deze Scrambler uitgerust met een volledige LED-lampenset, USB aansluiting, BMW Motorrad ABS, comfort knippperlichten en Rijmodi Rain & Road. De lucht-/oliegekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor is de kracht achter de BMW R nineT Scrambler en voorziet in 1.170 cilinderinhoud en een maximale koppel van 116 Nm bij 6.000 toeren per minuut. Zo bent u krachtig, volledig ontspannen en luxe uitgerust onderweg met deze Scrambler.

Dynamischer rijden? Dat kan met de optionele Pro-rijmodi. Kies voor Dirt-modus en rij comfortabel over een losse ondergrond doordat de ASC- en DTC-besturingssystemen veel later in werking treden. En met de optionele adapatieve bochtverlichting heeft u optimaal zicht in elke bocht.

DI21_000049991

DI21_000050003

DI21_000049986