Met een lach op je gezicht wakker worden. Omdat elke dag een kans biedt om wat nieuws te proberen – met de BMW G 310 R. Deze motorfiets biedt het totaalpakket en heeft alles wat je nodig hebt en wordt nu geleverd met moderne dagrijverlichting. Dankzij de geoptimaliseerde motor met Ride by Wire en anti-hop-koppeling rijdt hij intuïtief en soepel, zowel voor werk, een afspraak of buiten de stad. Beleef de wendbaarheid, het bedieningsgemak en de sportiviteit van de G 310 R en groei met deze motorfiets elke dag boven jezelf uit - simpel gezegd: #NeverStopChallenging.

road-forest

DYNAMISCH RIJPLEZIER.

De sterke punten van de G 310 R zijn lichtheid en wendbaarheid. Met de 1-cilinder 4-taktmotor met 313 cc heb je niet alleen in het grote stadsgedruis enorm veel plezier. Maar ook wanneer je bij het snel nemen van bochten de stadsgrenzen opnieuw definieert.

G 310 R

BELEEF DE WENDBAARHEID.

De onconventionele 1-cilinder-motor heeft een speciaal concept: de 180 graden naar achterover gekantelde cilinderkop verschuift het zwaartepunt van de motorfiets richting het voorwiel. Dat maakt de G 310 R wendbaarder en gemakkelijker beheersbaar. Met de nieuwe gasklepregelaar – Ride by Wire – reageert de motorfiets altijd stabiel op het gasgeven. En de zelfversterkende anti-hop-koppeling maakt van het schakelen in het drukste verkeer kinderspel. Dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem wordt er ook voldaan aan de strikte Euro 5-norm.

INDIVIDUALISEER.

En nu jij: vind de speciale accessoires die je helpen je nieuwe mijlpalen te bereiken met jouw G 310 R. Gebruik onze suggesties of ontwerp je motorfiets zoals jij graag wilt.

DI20_000015382
DI20_000015378
DI20_000015380
DI20_000015383

SPORTIEVE GENEN.

Er goed uitzien, dat zit in de familie. De G 310 R heeft het DNA van de BMW S 1000 R in zich. Met het opengewerkte design draagt deze motorfiets een goed hart uit en staat daarmee voor lichtheid, precieze en een puur rijgevoel. De stijlvariant Sport benadrukt met name de racing-look van de motor. Het motorgedeelte wordt nu geleverd in Titanium grey metallic. Hiermee krijgt de G 310 R in combinatie met de voetsteunplaten en de handgrepen voor de duopassagier de moderne finish.