Hoe wilt u uw BMW motor financieren? Er zijn diverse opties beschikbaar, zoals particuliere financiering, zakelijke financiering, private lease, operational lease, en meer. Maar wat zijn precies de verschillen tussen deze financieringsvormen en welke past het beste bij u? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende financieringsmogelijkheden die u bij Oostland BMW Motorrad kunt vinden. Wilt u direct ontdekken welke financieringsvorm het beste bij u past? Maak dan gebruik van onze handige productwijzer tool. Zo kunt u snel en eenvoudig de juiste keuze maken voor uw situatie.

BMW PRIVATE FINANCE.

Als u graag exact wilt weten waar u aan toe bent en geen verrassingen wilt tegenkomen, dan is BMW Private Finance de geschikte keuze voor u. Met BMW Private Finance worden zowel de looptijd als de rente vastgesteld, waardoor u volledige duidelijkheid heeft over uw financiële verplichtingen. Na afloop van het contract wordt de motorfiets uw eigendom.

Om de maandelijkse bedragen te verlagen, heeft u de mogelijkheid om een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Gedurende de looptijd betaalt u enkel rente en geen aflossing. Aan het einde van de looptijd heeft u de optie om de slotsom opnieuw te financieren of het bedrag in één keer te voldoen. Hierdoor behoudt u de flexibiliteit en kunt u de financiële oplossing kiezen die het beste bij uw situatie past. Met BMW Private Finance heeft u dus volledige controle en gemoedsrust over uw financiële planning.

BMW MOTORPLAN.

Verlangt u naar een financieringsmogelijkheid die flexibiliteit biedt? Het BMW Motorplan is de ideale keuze voor u. Bij deze financieringsvorm is de looptijd niet vastgesteld, wat betekent dat u kosteloos extra bedragen kunt aflossen of zelfs het volledige bedrag in één keer kunt voldoen. Als eigenaar van de motorfiets kunt u de financiering aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Zo kunt u zich weer volledig richten op het rijden, want daar draait het tenslotte om.

Wenst u meer informatie over de verschillende BMW motorfiets financieringsmogelijkheden? Onze specialisten staan klaar om u hierover te informeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

BMW FINANCIAL LEASE.

Bij Oostland BMW Motorrad bieden we BMW Financial Lease aan, waarbij de rente en looptijd van tevoren worden vastgesteld. Dit geeft je duidelijkheid over je maandelijkse betalingen gedurende de hele looptijd van het contract. Je hebt ook de mogelijkheid om extra af te lossen, zij het tegen een vergoeding. Hierdoor kun je de financiering sneller aflossen en uiteindelijk volledig eigenaar worden van je BMW Motor.

Na afloop van het leasecontract ben je direct eigenaar van je BMW Motor. Dit geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat je ermee wilt doen. Als je besluit om een nieuwe BMW motorfiets aan te schaffen, bieden we ook de optie om je huidige BMW motorfiets in te ruilen. Dit maakt de overstap naar je volgende BMW-avontuur gemakkelijker en naadloos. Met BMW Financial Lease geniet je dus niet alleen van de zekerheid en flexibiliteit van een financiële lease, maar heb je ook de mogelijkheid om eigenaar te worden van je droom-BMW motorfiets en eventueel te profiteren van de inruiloptie.

BMW EXECUTIVE PLAN.

Als flexibiliteit in het aflossen van uw motorfietsfinanciering belangrijk voor u is, biedt het BMW Executive Plan de juiste oplossing. Binnen deze financieringsvorm bestaan de maandelijkse bedragen uit aflossing en rente. Houd er echter rekening mee dat kosten zoals onderhoud, reparatie, verzekering en motorrijtuigenbelasting niet zijn inbegrepen. Gelukkig kunt u de maandelijkse bedragen verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom overeen te komen. Zo behoudt u de flexibiliteit en kunt u de financiering afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

BMW 3ASY RIDE FINANCIERING.

Als u graag direct en zonder gedoe wilt genieten van uw BMW motorfiets, dan is BMW 3asy Ride de ideale financieringsoplossing voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met een aanbetaling van 33% bij de aanschaf en een slotsom van nog eens 33% aan het einde van de financieringsovereenkomst, kunt u het resterende bedrag comfortabel aflossen over een periode van 33 maanden tegen een aantrekkelijke rente van slechts 4,99%.

Het beste van alles is dat dit aanbod niet alleen geldt voor nieuwe motorfietsen, maar ook voor gebruikte motorfietsen. Of u nu een gloednieuwe BMW motorfiets wilt of een betrouwbare occasion, BMW 3asy Ride past perfect bij elke BMW motorrijder. Met deze flexibele en voordelige financieringsmogelijkheid stapt u snel en moeiteloos op uw droommotor.

BMW PRIVATE LEASE.

Met BMW Motorrad Private Lease kunt u zorgeloos genieten van een gloednieuwe BMW motorfiets, zonder de financiële lasten en zorgen van het bezit ervan. U kunt uw favoriete BMW motorfiets kiezen, zoals de sportieve G310 R, veelzijdige C400 X of krachtige F900 R, en deze volledig naar uw wensen samenstellen. Bovendien kunt u zelf de looptijd en het jaarlijkse kilometrage bepalen, waardoor het contract volledig op uw behoeften kan worden afgestemd.

Het gemak van BMW Motorrad Private Lease is ongeëvenaard. Met een vast maandelijks bedrag heeft u geen zorgen over onderhoudskosten, verzekeringen en andere onverwachte uitgaven, omdat alles al inbegrepen is. Dit biedt u gemoedsrust en maakt budgetplanning eenvoudig. Kortom, met BMW Motorrad Private Lease kunt u genieten van het rijden op een nieuwe BMW motorfiets met de vrijheid en flexibiliteit die bij uw levensstijl passen.

BMW OPERATIONAL LEASE.

Met het zakelijk leasen van uw nieuwe BMW motorfiets geniet u van gemak en gemoedsrust. Het vaste maandbedrag omvat vrijwel alle kosten, zoals rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparaties, motorrijtuigenbelasting en zelfs vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen vormen extra kosten. Hierdoor heeft u een helder overzicht van uw uitgaven en weet u precies waar u aan toe bent.

Een bijkomend voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het restwaarderisico van de motorfiets. Gedurende het leasecontract blijven wij de eigenaar van de motorfiets. Mocht u echter na afloop van het contract besluiten om de BMW motorfiets te kopen, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Met zakelijk leasen van een BMW motorfiets profiteert u dus van eenvoud, zekerheid en de flexibiliteit om uw opties open te houden.