Wanneer het avontuur in uw bloed zit bent u vast ook op zoek naar een motorfiets die kan voldoen aan deze drang naar avontuur. Met de BMW F 850 GS  komt dat zeker weten goed. 

Gelaagde media motorrad 2

PUUR RIJPLEZIER.

Deze motor is niet alleen perfect voor de avonturen op de verharde wegen maar ook offroad staat deze motor zijn mannetje. Waar de reis ook naar toe gaat, op deze motor zult u altijd puur rijplezier ervaren. Ongeacht of u nu over de wegen cruiset of offroad rijdt dankzij de fabrieksoptie Connectivity heeft u altijd toegang tot al uw media variërend van navigatie tot aan uw telefoon en andere relevante voertuig-gegevens.

f850gs

OPVALLEND DESIGN.

Opvallend aan het design van de F 850 GS is de flyline en de GS-koplampen, waarvan de dagrijverlichting doet denken aan een gekantelde stemvork (beschikbaar als fabrieksoptie). Alle designelementen zijn afgestemd op de offroad-kwaliteiten. Het gegalvaniseerde radiatorscherm voor de stijlvarianten Rallye en Exclusive geeft u een gave uitstraling zowel op het asfalt als op onverharde wegen.

PRIVATE LEASE DE BMW F 850 GS.

Ga op avontuur met deze ideale offroader die op elk terrein zijn mannetje staat voor een vast all-in maandbedrag. Zo kunt u optimaal genieten zonder u zorgen te hoeven maken over het onderhoud, de verzekeringen en alle belastingzaken.

DI21_000049146
DI21_000049038
DI21_000049142
DI21_000049061

MET DE F 850 GS IN UW ELEMENT.

De krachtige tweecilinder lijnmotor met 70 kW (95 pk) zorgt voor een perfecte rijervaring en ondersteunt u bij elke bocht en beweging. Mede door een hoge koppel heeft deze motor een sterk karakter. Met de F 850 GS bent u altijd in uw element mede dankzij de GS-ergonomie rijdt u volvertrouwen en rechtop de horizon tegemoet. Daarnaast benadrukken de aluminium gekruiste spaakwielen met tubeless banden het offroad karakter en geven u een ongekende grip op ieder terrein.