PRE-ORDER AANBOD.

Voor de snelle beslissers en de early adapters is er nu een speciaal pre-order aanbod! Bestel nu een CE 02 voor de marktintroductie en ontvang een gratis upgrade met het Highline pakket en tegen een gereduceerd introductie tarief. Zo heb je de variant die door iedereen met een autorijbewijs te rijden is, de CE 02 AM variant, al mét Highline pakket voor € 6.990,-. De A1 variant voor motorrijders is er nu mét Highline pakket al voor € 7.990,-. 

HIGHLINE-PAKKET.

BMW FINANCIAL SERVICES.

Speciaal voor jou hebben we goed nieuws: je kunt dit aanbod combineren met het zeer aantrekkelijke BMW Financial Services Easy Ride financieringsprogramma. Op dit moment hanteren we een extra gunstig tarief van slechts 1,99% voor de CE 02. Dit betekent dat je niet alleen kunt profiteren van het speciale pre-orderaanbod met de gratis upgrade naar het Highline pakket tegen het gereduceerde introductietarief, maar ook van de voordelige financieringsoptie. Zo wordt het nog makkelijker om jouw droom van de CE 02 te verwezenlijken. 

Actieperiode is geldig tot en met 24 mei 2024.
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.