Vanaf het eerste moment dat u op de BMW F 900 XR stapt, is het duidelijk dat de motorfiets wil presteren. De XR combineert sportiviteit en performance tijdens zowel korte ritjes als lange ritten. Dagenlange adrenaline gegarandeerd.

Gelaagde media motorrad 2

MAXIMAAL RIJPLEZIER.

Deze 2-cilinder lijnmotor biedt maximaal rijplezier met een top vermogen van 77 kW (105 pk), een cilinderinhoud van 895 cc, 92 Nm koppel bij 6.500 toeren per minuut en 775 millimeter tot 870 millimeter zithoogtes. Hierdoor zit u met een rechte rug in een ontspannen zitpositie tijdens elke rit. En dankzij een omvangrijke uitrusting bent u op alles voorbereid.

Talloze innovaties zorgen dat u het uiterste uit de F 900 XR kunt halen. Onder andere Dynamic Brake Control (DBC) en dynamische motorremregeling (MSR) garanderen meer veiligheid tijdens het remmen en in geval van gevaarlijke situaties.

F 900 XR

DESIGN.

De opvallende led-buisverlichting van de nieuwe ontwikkelde koplampen onderstrepen de wil van het presteren van deze machine. De BMW F 900 XR bouwt zijn dynamische en sportieve karakter verder uit met een slanke en optisch korte achterkant, scherpgevormde kuippanelen en een precies lijnenspel. De drie kleurvarianten accentueren de precies gevormde lijnen en kenmerkende vlakken van de F 900 XR.

UITRUSTING

Standaard is de nieuwe BMW F 900 XR uitgerust met led-richtingaanwijzers, een led-koplamp (dim-/grootlicht), de rijmodi Rain en Road, verstelbare rem- en koppelingshendel, ASC, een verstelbaar windscherm en het TFT-kleurendisplay met BMW Motorrad Connectivity. Daarnaast kunt u de motorfiets laten uitrusten met Headlight Pro inclusief adaptieve bochtverlichting, een kofferdrager, Keyless Ride, een middenstandaard, de intelligente noodoproep (eCall) en een verlagingset.

U kunt de BMW F 900 XR ook uitrusten met speciale accessoires als bagagetassen, zijkoffers, een bagagerek, een topkoffer, extra led-koplampen, handkappen, een motorspoiler, een sport windscherm en buddyseat varianten.

Private lease de BMW F 900 XR

U rijdt de nieuwe BMW F 900 XR al vanaf € 13.452,-. Wilt u direct rijden zonder in één keer een groot bedrag te besteden? Kies dan voor private lease en rij voor slechts € 289,- per maand met een looptijd van 24 maanden en 5.000k kilometer de gloednieuwe F 900 XR. Zaken als onderhoud, eventuele reparaties, belasting, rente, afschrijving én pechhulp zijn hierbij inbegrepen. En u bent verzekerd van een allrisk verzekering met een eigen risico van € 450,- per schadegeval. Kortom, voor een aantrekkelijk maandbedrag rijdt u onbezorgd de allernieuwste BMW F 900 XR.