Wanneer de zon je zadel begint op te warmen,
Het eerste rubber op het asfalt verschijnt,
En je rijdershart al onrustig wordt...
Dan is het de hoogste tijd om het motorseizoen te openen!

 

Op zaterdag 2 maart trappen we 'm af onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens deze dag introduceren wij de nieuwe F 800 GS, F 900 GS, F 900 GS Adventure én de R 12. Ook zal de nieuwe R 12 NineT in de showroom te zien zijn.

Wij zouden het erg leuk vinden als jij er ook bij kunt zijn. Voel je tot niets verplicht,
de dag kent een vrije inloop van 10:00 tot 16:00 uur.

HOGE SEIZOENSTART KORTINGEN.

Bij Oostland Motorrad vieren we de seizoenstart met hoge seizoenstart-kortingen op gebruikte- & nieuwe motorfietsen en de voorraad Gear & Garment. Zo profiteer jij van €750 op gebruikte motorfietsen door middel van een stickeractie in de showroom. Ook profiteer je nu van gratis 24 maanden verlengde garantie én gratis de 1.000 km beurt bij aankoop van een nieuwe motorfiets. Tot slot kan je gebruik maken tot 25% staffelkorting op de gehele voorraad Gear & Garment zoals kleding, helmen en laarzen.

SHOWROOM INTRODUCTIES

OPENINGSRIT.

Mocht het weer zich ervoor lenen, dan kun jij deze dag ook een mooie rit in de omgeving rijden. Je download via onderstaande button. Het document is een Track in GPX'-bestand, deze dien je te laden in de GPS om er vervolgens een route van te maken. 

BARBIER IN DE SHOWROOM.

Je hoeft voor de seizoenstart zelfs jouw baard niet te scheren. Speciaal voor onze klanten is onze showroom voorzien van een barbershop. Jan Heideman, de mobiele kapper met zijn "barbershop on wheels", is meer dan alleen een meester in zijn vak. Zo creëert hij gratis voor jou de perfecte baard. Aanmelden kan ter plekke in de showroom.