DIT JAAR NOG DE CONNECTEDRIDE NAVIGATOR VOOR SLECHTS €100.

Profiteer dit jaar nog van €589,- voordeel op de nieuwe ConnectedRide Navigator bij aankoop van de nieuwe BMW R 1300 GS. De ConnectedRide Navigator is gemaakt om van elke rit een ervaring te maken. Ritten plannen en analyseren, muziek streamen of bellen; het kan allemaal door de nieuwste technieken zoals 4G connectiviteit. Dit nieuwe design zal je rijervaring op de volledig nieuwe R 1300 GS nog verder verhogen.

*Vraag naar de voorwaarden.

DE NIEUWE CONNECTED RIDE NAVIGATOR.

De nieuwe Connected Ride Navigator is een routeplanner, geheugen voor ervaringen en centraal communicatiesysteem in één – robuust en voorzien van de nieuwste hardware en software. Dankzij BMW Cloud Integration wordt de navigator automatisch met de BMW Connected app gesynchroniseerd.

TYPISCH BMW-DESIGN.

Alles sluit naadloos op elkaar aan: zowel het grafische ontwerp als de gebruikersinteractie. Hardware en software passen perfect in het bedieningssysteem van BMW Motorrad. Met het intuïtieve schermdesign is op elk moment een eenvoudige bediening mogelijk.

HARDWARE VOOR ZWARE OMSTANDIGHEDEN.

De hardware werd ontworpen voor de eisen van motorrijders, dus ook voor extreem ruw gebruik. Het is bestand tegen stof, zware trillingen, vrieskou en extreme hitte en kan worden schoongemaakt met een hogedrukreiniger. Hiervoor kreeg de hardware zelfs de IP69-certificering.

ALLES OP HET SCHERM.

Het 5,5 inch touchscreendisplay is uitstekend leesbaar, zelfs bij direct zonlicht. Het TFT-display en de ConnectedRide Navigator werken perfect samen. Zodra de navigator is aangesloten, worden de telefoon-, navigatie- en media-elementen op hetTFT-display grijs weergegeven.

ALLES IN VERBINDING.

Of u nu producten van BMW ConnectedRide of uw smartphone gebruikt: de ConnectedRide Navigator bundelt alle toestellen en mediatoepassingen in één toestel. Wanneer de verbinding tussen de motorfiets en de navigator actief is, worden bijvoorbeeld de navigatiefunctie, telefonie en media grijs weergegeven op het TFT-display van demotorfiets en overzichtelijk weergegeven op het display van de ConnectedRide Navigator. Bovendien kunt u dankzij BMW ID en BMW MotorradCloud Integration uw routeplanning vanuit de BMW Motorrad Connected app eenvoudig synchroniserenmet de ConnectedRide Navigator.

Met de navigatievoorbereiding, die als speciale optie verkrijgbaar is voor nieuwe modellen of ook als inbouw achteraf, brengt de ConnectedRide Navigator ook veel oudere BMW-motorfietsen vanaf bouwjaar 2014 in verbinding met de wegen in de wereld. Klik hem eenvoudig vast, vergrendel hem en geniet van de voordelen van de ConnectedRide Navigator. Oostland Motorrad geeft u hierin graag een passend advies voor uw motorfiets.

*Om gebruik te maken van de actie dient de nieuwe BMW R 1300 GS aangekocht te worden voor 17 december 2023.

*Vraag naar de voorwaarden.