GELIMITEERDE OPLAGE - VANAF €29.990,-

Ze wachten; de open wegen, de plaatsen de mensen en de ervaringen waar u naar verlangt.

De GS heeft de afgelopen vier decennia een iconische erfenis bedongen. Het wordt tijd dat u verder gaat. Voed uw honger naar ontdekking en leid uw eigen weg met de BMW R 1250 GS Ultimate Edition.

De samenkomst van 100 jaar avontuur, motorsport en enduro rijden. Het is de laatste halte in een bloedlijn van woestijnracers, arctische ontdekkingsreizigers en rondreizende zeilers. Dit is de Ultimate GS.

ULTIEM VAKMANSCHAP.

De opvallende neus en de typische GS contouren zijn onmiskenbaar. Maar het zijn de op maat gemaakte optie 719-details en gelimiteerde BMW-badges die deze editie tot een viering van een icoon maakt. Dit is snelheid, dominantie en veiligheid in een strakke Triple Black finish, inclusief zwarte radiator afdekking 'Style', getint windscherm en grote zwarte carterbescherming, dat alles maakt dit de meest gestroomlijnde GS ooit.

ULTIEM VERTROUWEN.

Het geoptimaliseerde LED-lichtsysteem zorgt voor een onmiskenbaar uiterlijk met maximale zichtbaarheid. Wordt één met het terrein met de nieuwe getinte verstelbare voorruit en trilling arme, aerodynamische spiegels. Comfort- en Touring-pakketten voeden u grenzeloze honger naar avontuur, terwijl u met de premium kofferset niets dan kilometers achter u laat.

ULTIEME CONTROLE.

U bepaalt hoe uw ultieme avontuur eruit ziet. Beheers elk moment op elke weg met superieur rijgedrag in zeven dynamische rijmodi. Voel de kracht van de klassieke boxermotor in elk toerental- en toerentalbereik, terwijl u uw machine tot meester maakt met superieure dynamische motorremcontrole en een uitgebreide uitrusting.